امروز: سه شنبه، 24 مهر 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

02/7 1397

کرم توت فرنگی
روکر توت فرنگی ( دسر ایتالیایی )

مواد لازم برای ۵ نفر مرضیه بانو

ژله توت فرنگی : 1 بسته
آبجوش : 1/5 لیوان
نشاسته ذرت : 2 ق. غ
آرد سفید یا آرد گندم معمولی : 2 ق. غ
خامه صبحانه پاکت صورتی : 3 ق.غ
پودر وانیل : نوک قاشق چایخوری
شیر :3 لیوان
شکر : 7 تا ۱۰ ق.غ
رنگ قرمز مجاز خوراکی :  یکی دو قطره ( در صورت دلخواه )

طرزتهیه:
ابتدا تمام مواد را یک ساعت زودتر از یخچال و کابینت بیرون گذارید تا به دمای محیط برسند . یک بسته ژله توت فرنگی را با یک و نیم لیوان معمولی ، به روش بنماری ، کاملأ حل کنید و کناری گذاشته تا کاملأ سرد شود. در قابلمه ای نچسب ، شیر بدمای محیط رسیده را بریزید. شکر را درون شیر ریخته و با همزن دستی ، کاملأ حل کنید . نشاسته ذرت را هم کم کم ریخته و با همزن دستی تند تند هم بزنید تا گلوله نشود . آرد سفید شیرینی پزی یا آرد معمولی را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملأ تمام مواد مخلوط شوند . سپس قابلمه را روی حرارت گذارید تا شیر بجوش آید. زمانیکه شیر شروع به جوشیدن کرد ، خامه صبحانه را بمواد افزوده و کامل هم بزنید . رنگ مجاز خوراکی قرمز را ، خیلی کم بیفزایید تا رنگ صورتی بدست آید . کمی از ژله ی توت فرنگی خنک شده را هم میتوانید بمواد بیفزایید و کامل هم بزنید تا غلظت آن ، شبیه غلظت فرنی شود . حرارت را خاموش کرده و پودر وانیل را افزوده و کاملأ هم بزنید .  حالا میتوانید این کرم را بعد از خنک شدن ، لابه لای هر نوع کیکی که دوست داشتید ، قرار دهید .

نکته کرم :
میتوانید برای این کرم جهت لایه کشی ، پودر ژله توت فرنگی را حذف کنید و یا فقط در حد یکی دو قاشق غذا خوری از پودر ژله را ، در مخلوط شیر در حال جوشیدن بریزید و کاملأ هم بزنید .

اگر خواستید که بصورت دسر تهیه کنید اینکار را باید انجام دهید:
بعد از اینکه ژله توت فرنگی را با یک و نیم لیوان آبجوش ،به روش بنماری کامل حل کردید، اجازه دهید که کاملأ در دمای محیط خنک شود . قالب مورد نظر یا هر ظرفی را ، با روغن چرب کنید . ژله خنک شده را در قالب ریخته و در یخچال گذارید تا کاملأ بسته شود . حالا کرم این دسر را ، به همان روش بالا تهیه کنید و اینجا هست که دیگر ، ژله توت فرنگی وجود ندارد ، چون بصورت جدا ، در قالب ریختید. بعد از اینکه ژله بسته شد ، کرم را روی ژله ریخته و قالب را در یخچال گذاشته تا کاملأ بسته شود .

نکته :
این کرم توت فرنگی ( روکر توت فرنگی )  بسیار لطیف و خیلی خوشمزه هست ، کافیست که تنها یک بار امتحان کنید.
میزان شکر این دسر ، بستگی به ذائقه ی شما دارد که میتوانید کم و زیاد کنید .

توجه داشته باشید که این کرم را ، برای فیلینگ کیک لیمو بکار بردم ، بهمین خاطر هست که عکسی از برش خرده ی کیک لیمو کرمدار را که ، در پست قبلی آموزش دادم میگذارم . برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان ( عج )  همگی دعا کنیم و دعای فرج را بخوانیم . التماس دعا از همه ی سروران گرامی .

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود