امروز: یکشنبه، 25 آذر 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

01/26 1397

چیز کیک سالاد پنیر قالبی
سالاد پنیر قالبی
دستور امتحانی از بانو مرضیه
هم خوشمزه هست و هم برای تمام مجالس ها بعنوان یک پیش غذای زیبا استفاده میشود.  بعنوان یک وعده ی غذایی هم میتوان استفاده کرد .

مواد لازم :

بيسكویيت ترد نمكى : 200 گرم
كره پاستوریزه یا مارگارین : 85 گرم
پنير خامه ای ( از هر نوعی که باشد مهم نیست ) :  350 گرم    
ماست خامه ای یا ماست سون: 200 گرم
پنير پارمزان : 2 ق. س
فلفل دلمه رنگی : 1 پيمانه
ژامبون مرغ خانگی خرد شده : 100گرم
پيازچه خرد شده : 3 ق. س
سير رنده شده : 1حبه ( یا اینکه کمی پودر سیر )
سس مايونز : 1/2 پيمانه
پودر ژلاتين : 2 ق. س
آب سرد : 1/2 پيمانه

طرز تهیه :

داخل قالب كمربندی ( یا هر نوع قالبی دیگر که در دسترس دارید ) نايلون گذاشته كره ی آبكرده ی سرد و بيسكوييت پودر شده ( که بهتر است الک شود ) را با هم مخلوط كنيد و داخل قالب پهن و فشرده كنيد. ژلاتين و آب سرد را بِن ماری كنيد. سپس بقیه ی مواد (پنیر خامه ای, ماست, پنیر پارمزان, فلفل دلمه ای ریز شده , ژامبون مرغ خانگی , پیازچه, سیر رنده شده یا کمی پودر سیر, سس مایونز ) را با هم مخلوط كرده و بعد محلول ژلاتين را که هنوز گرم هست را اضافه کرده بعد داخل قالب روی بيسكوييت بیریزید. بعد به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل يخچال قرار میدهيد تا ببندد سپس برش بزنيد.
میتوان داخل فریزر هم قرار داد.
از قالبهای مونوپروشن تک نفره که کمی گران قیمت هم هستند نیز  میتوانید برای تهیه ی این سالاد مجلسی استفاده کنید. این قالبها را از لوازم قنادی فروشیها میتوانید تهیه کنید.

نکته:
1- بجای ژامبون مرغ خانگی، از سینه یا ران مرغ پخته شده یا از کالباس مرغ خانگی هم میتوانید استفاده کنید که بارها هم استفاده کردم و خیلی عالی شده .

2- بجای پایه ی کراست، یعنی همان پایه بیسکوییتی، از کیک نان حجیم شده هم میتوانید استفاده کنید.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود