از این سس برای پوشش کیک استفاده می شود
ترجمه فیلم
4
ورقه ژلاتین معادل 10 گرم را در آب سرد قرار داده تا خیس بخورد. 125 میلی لیتر یا
سی سی آب را در یک قابلمه ریخته و به آن 225 گرم شکر معمولی اضافه و حرارت می دهید
تا به جوش آید. وقتی کاملا جوشید (دمای آن در این حالت در حدود 104 درجه سانتی
گراد است) آنرا از روی حرارت بردارید و به آن 150 گرم شکلات اضافه کنید و هم بزنید
تا یکنواخت گردد. سپس 30 گرم پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید. 65 میلی لیتر یا سی
سی خامه پرچرب اضافه کرده و مخلوط کنید. وقتی دما به حدود 60 درجه سانتی گراد رسید
ژلاتینی که در آب سرد قرار داده بودید تا خیس شود را آب آنرا کامل گرفته و به
مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یک مخلوط یکنواخت بدست آید. این مخلوط را صاف
نموده و توسط مخلوط کن کاملا مخلوط نمائید و مجددا صاف کنید. اجازه بدهید دمای
مخلوط خنک شده یعنی به دمای محیط یا حدود 28 درجه سانتی گراد برسد. حال مطابق فیلم
برای تزئین کیک استفاده کنید.
- MP4 دانلود – کلیک راست روی لینک -> Save Target As