کماچ سن (سمنو)
ارد گندم دو پیمانه
ارد جوانه گندم یک پیمانه
آب به مقدار لازم در حدی که ارد خمیر شود
یک چهارم پیمانه شکر
هل یک قاشق مرباخوری
زنجبیل یک قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری یک قاشق مرباخوری
زعفران
مقداری اب وشکر را مخلوط میکنیم بعد هل وزنجبیل وزعفران رو میریزیم و بعد مایه خمیر و ارد ها رو اضافه میکنیم، کم کم آب اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر بدست نچسبه و ورز میدهیم تا خمیر لطیفی حاصل شه، وقتی خمیر بدست آمد روشو با نایلون میپوشونیم و استراحت میدیم تا حجم خمیر دو برابر شه، بعد که خمیر ور اومد کف ظرف رو چرب میکنیم و یک لایه خمیر پهن شده رو کف ظرف میزاریم.خرما را، از قبل هسته ان را در میاریم و میچینیم روی خمیر بامغز گردو و پسته خورد شده، بعد یه لایه خمیر پهن میکنیم و میزاریم روش، و برش میزنیم،و روی برش ها روغن میریزیم، میزاریم داخل فر 180درجه به مدت ۲۰دقیقه، بعد با خلال دندون تست میکنیم اگر چیزی بهش نچسبید گریل را روشن می کنیم تا روی کماچ سرخ شه.
هنر پروفایل H
کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده
کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن
@cook_10320
کماچ سن (سمنو)